22-годишната София Каркадим, чиято сага беше широко отразена в британските таблоиди,

...
22-годишната София Каркадим, чиято сага беше широко отразена в британските таблоиди,
Коментари Харесай

Украинката, която раздели британец от семейството му, се завърна у дома СНИМКИ

22-годишната София Каркадим, чиято сага беше необятно отразена в английските таблоиди, откакто раздели двойка, която я приюти след бягството от войната в Украйна, се завърна вкъщи, пише Daily Mail.

Момичето към този момент разгласява свежи фотоси от град Коломия в Лвовска област и сподели, че " Украйна се нуждае от мир, аз също ".

София трябваше да се върне, откакто нейният английски другар, 30-годишният охранител Тони Гарнет я напусна. Това се случи след няколко абсурда, когато се наложи Тони даже да вика полиция.



След това на София беше неразрешено да се приближава до него и тя беше принудена да се реалокира във краткотрайно жилище от къщата, която Тони нае за тях. Тя се надяваше, че Гарнет ще желае да съживи романса им, само че той изрично отхвърли.

София Каркадим към този момент сподели, че когато се върнала вкъщи, видяла погребението на украински боец, умрял във войната с Русия, и била „ цялата в сълзи “.

Тя напусна Англия в понеделник и след дълго пътешестване с кола, аероплан и трен баба й я посрещна в Коломия. Тя ще остане у дома една седмица, преди да отпътува за Киев, където живеят майка й и сестра й.

София съобщи, че е " щастлива, че е вкъщи ". Но тя означи, че баба й е срещу тя да отиде в столицата, защото заплахата съветските въоръжени сили да нападат Киев към момента остава.

„ Ситуацията тук е неподходяща. Хората, които споделят, че половината Украйна е в сигурност, нямат действителна визия за това и не могат да бъдат сигурни. Опасно е и на всички места царува неустановеност “, сподели момичето, отбелязвайки, че макар че й липсва английският другар, в този момент желае да продължи живота си.

" Наистина ми липсва Тони, само че не желая повече да рева поради него. Въпреки че въоръжените сили на РФ към момента са в моята страна, се почувствах по-добре, когато стигнах до Украйна и съумях да приказвам на родния си език ", сподели София.

Самият Тони Гарнет, който придружи София до летището и я качи на аероплан, сподели, че тематиката за неговия абсурден разказ е затворена.

Tony Garnett bought clothes he cannot afford with his paper money.. Sofiia Karkadym went back to Ukraine with a new look bag. Tony looking for fame and dressing like he does not have a mirror - You look evil person by the way Tony... Good Luck Sofia
— Chella Bella (@worntightsrus)

" Наистина не желая да споделям нищо повече за София. Мога да кажа, че се веселя, че София е в сигурност в Украйна. Все още сме другари. И ще се веселя да я видя още веднъж, в случай че и когато се върне ", сподели Гарнет.

Говорейки за романса си с британеца, София Каркадим означи, че всички са били съществени и тя даже е възнамерявала женитба, но е била шокирана да разбере, че Тони Гарнет е имал вазектомия и към този момент не може да има деца, откакто е имал две деца от Лорна.

Припомняме, че София и Тони се разделиха след четири месеца връзка, откакто Гарнет напусна дългогодишната си другарка и двете си деца поради София Каркадим. Сега той се пробва да възвърне връзките и да съживи бизнеса си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР